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Resultado:
6 porção/porções
Tipo de refeição:
Pratos Principais
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por membro: rrobinson

Coconut Chicken

A yummy sticky coconut chicken that pairs wonderfully with rice.

Ingredientes

Instruções

  1. Marinade chicken in coconut milk, ginger, pepper, and 1 teaspoon of red pepper flakes at least one hour (longer is better).
  2. Remove chicken from marinade and grill on BBQ.
  3. While chicken is grilling, bring vinegar, sugar, soy sauce and 1 teaspoon of red pepper flakes to a boil over medium-high heat and cook until mixture is reduced and thickened, about 8-10 minutes.
  4. Glaze both sides of the chicken the last few minutes of grilling and serve over rice.
  5. You can use the leftover coconut milk as part of the liquid required to make your rice for a nice mildly sweetened flavor.
  6. Note: based on recipe from Recipezaar.
78 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões 
super yammy (!!) but 1/2 cup sugar in a low carb recipe is a bit much and that results also too high carbs for Induction Phase. Also Rice does not fit for the Atkins diet...
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02 mai 11 por membro: Tiiina

     
 

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Resumo Nutricional:

Existem 257 calorias em 1 porção de Coconut Chicken.
Repartição das Calorias: 41% gord, 35% carbs, 24% prot.

Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
por porção
Energia
1074 kj
257 kcal
Carboidratos
22,61g
Açúcar
19,93g
Proteínas
15,58g
Gorduras
11,61g
Gordura Saturada
8,482g
Gordura Trans
0,073g
Gordura Monoinsaturada
1,236g
Gordura Poliinsaturada
0,832g
Colesterol
57mg
Fibras
1,5g
Sódio
536mg
Potássio
256mg
13%
da IDR*
(257 cal)
13% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (35%)
 
Gorduras (41%)
 
Proteínas (24%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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