Resultado: 6 porção/porções
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: jeff
Pepper Steak
Great over brown rice.
Ingredientes
Instruções
- Heat olive oil in frying pan over high heat and add the carrots and onion. Cook until tender.
- Add the hot chillies and steak and cook meat until reaches preferred tenderness.
- Mix the chili sauce and garlic powder together and add to pan for 1 minute before serving.
162 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
It would be fine if the carrots are left out
08 mai 07 por membro: FemmeCreole
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very good recipe, but we can also add green or (any color peppers). and maybe a little salt and pepper, considering it is "pepper steak". (for those who are not diabetic.
16 dez 06 por membro: demota7
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Resumo Nutricional:
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Existem 321 calorias em 1 porção de Pepper Steak.
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Repartição das Calorias: 36% gord, 11% carbs, 54% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1342 kj
321 kcal
Carboidratos
8,48g
Açúcar
4,01g
Proteínas
42,07g
Gorduras
12,48g
Gordura Saturada
3,848g
Gordura Trans
0,287g
Gordura Monoinsaturada
6,589g
Gordura Poliinsaturada
0,998g
Colesterol
116mg
Fibras
1,7g
Sódio
184mg
Potássio
946mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (10%)
Gorduras (36%)
Proteínas (54%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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