Resultado: 5 porção/porções
Tempo de Preparação: 1 h 15 mins
Tipo de refeição:
Acompanhamentos
Saladas e Molhos para Saladas
Almoço
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: pawaii
Green and Pink Salad
A very fresh and spicy salad with red onion, cucumber, avocado and pecans.
Ingredientes
Instruções
- Wash and dry the lettuce.
- Cut the red onion in fine slices put them in a bowl with the lime juice, salt it, reserve covered in the fridge for one hour or when you see the lime juice turn pink.
- In a bowl combine the lettuce, avocado, cucumber (cut in half moons retiring the seeds part), salt and pepper it.
- Before serving add the olive oil, parmesan. Make a puree with the garlic and add it in, the vinegar, the red onions (without the lime juice), mix it all well an finally cover it up with the Valdosta pecans.
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Revisões
Too much sugar for me!
30 abr 13 por membro: yankgal46
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Why are their spinach leaves in the photo?
17 ago 11 por membro: vergabomb
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I understand that avocado is "good" fat, but (according to the nutritional information label) this is way too much fat & sodium content for me personally. The recipe looks absolutely delicious and I do believe I'll try an altered version of it.
01 mar 10 por membro: kittycox
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Resumo Nutricional:
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Existem 324 calorias em 1 porção de Green and Pink Salad.
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Repartição das Calorias: 73% gord, 19% carbs, 8% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1354 kj
324 kcal
Carboidratos
16,5g
Açúcar
7,69g
Proteínas
6,79g
Gorduras
27,5g
Gordura Saturada
4,99g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
15,146g
Gordura Poliinsaturada
2,402g
Colesterol
7mg
Fibras
6,1g
Sódio
1604mg
Potássio
455mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (19%)
Gorduras (73%)
Proteínas (8%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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