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Resultado:
6 porção/porções
Tempo de Preparação:
20 mins
Tempo de Cozimento:
20 mins
Tipo de refeição:
Acompanhamentos
Avaliação:
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros FatSecret
por membro: carol_54

Late Summer Ratatouille

A vegetable "stew" that's great hot or cold and good for low-carb diets.

Ingredientes

Instruções

  1. Heat olive oil in non-stick skillet on medium high heat (do not let oil smoke or get too hot).
  2. Sauté the chopped onions, green pepper, zucchini, and eggplant, stirring occasionally for approximately 10 minutes.
  3. Add chopped tomatoes, mushrooms, garlic, thyme, salt and pepper; stir. Optionally add tablespoon or so of water if needed. A squeeze of lemon juice enhances the flavor.
  4. Cover and turn heat to low and steam (stirring occasionally) for additional 10 minutes or until vegetables are to desired tenderness.
  5. Note: can substitute 1/2 can (14.5 oz) of unsalted diced tomatoes for fresh tomatoes without noticeably altering the nutritional values. Serving size is approximately one half cup. This tastes even better the next day!
161 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões 
Love it. My kind of ingredients. Thanks.
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04 jun 16 por membro: Spartaca
This was really good! I'm not a big fan of the vegetables in it, but combined, it was quite tasty! :)
user vote
30 ago 11 por membro: pagerk

     
 

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Resumo Nutricional:

Existem 80 calorias em 1 porção de Late Summer Ratatouille.
Repartição das Calorias: 50% gord, 42% carbs, 9% prot.

Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
por porção
Energia
333 kj
80 kcal
Carboidratos
9,04g
Açúcar
4,12g
Proteínas
1,91g
Gorduras
4,78g
Gordura Saturada
0,69g
Gordura Monoinsaturada
3,326g
Gordura Poliinsaturada
0,617g
Colesterol
0mg
Fibras
2,6g
Sódio
202mg
Potássio
387mg
4%
da IDR*
(80 cal)
4% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (41%)
 
Gorduras (50%)
 
Proteínas (9%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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