Resultado: 6 porção/porções
Tempo de Preparação: 30 mins
Tempo de Cozimento: 30 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Almoço
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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Bell peppers stuffed with ground beef and quinoa.
Ingredientes
Instruções
- Cut the top off the bell peppers and remove the seeds. Place upright in a small casserole dish with 1/2 cup water in the dish. Cover loosely with plastic wrap. Microwave for 2 minutes.
- Prepare quinoa as directed on the package using the beef stock.
- Sauté chopped onions in a skillet with olive oil. Season with salt. When tender, add the ground beef and brown. Add chopped garlic and parsley. Season well with black pepper and paprika, to taste.
- Add the tomato sauce and simmer a few minutes to blend the flavors. Add the cooked quinoa.
- Stuff the beef and quinoa mix into the bell peppers. Bake in oven at 350 °F (175 °C) for 30 minutes.
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Resumo Nutricional:
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Existem 216 calorias em 1 porção de Stuffed Peppers.
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Repartição das Calorias: 35% gord, 32% carbs, 33% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
905 kj
216 kcal
Carboidratos
17,28g
Açúcar
5,93g
Proteínas
18,06g
Gorduras
8,54g
Gordura Saturada
3,189g
Gordura Trans
0,477g
Gordura Monoinsaturada
3,453g
Gordura Poliinsaturada
0,729g
Colesterol
48mg
Fibras
3,4g
Sódio
689mg
Potássio
439mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (32%)
Gorduras (35%)
Proteínas (33%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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