Banana-Chocolate Breakfast Muffins
Resultado: 12 porção/porções
Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozimento: 20 mins
Tipo de refeição:
Pães e Produtos de Panificação
Lanches
Café da Manhã
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: clarfu
Banana-Chocolate Breakfast Muffins
Vegan, gluten free and low in sugar.
Ingredientes
Instruções
- Place flax seed in a small cup with 2 tbsp of water, let sit while you get everything else out. This'll be the egg replacement.
- Preheat oven to 350 °F (175 °C).
- Grind oats in a food processor/blender to make a flour, should measure out to 1 cup of flour.
- Whisk wet ingredients together.
- Combine all dry ingredients and whisk into wet. Fold in chocolate chips.
- Grease a muffin pan and dole the batter out. Bake for 20-25 minutes, or until a toothpick comes out mostly clean.
- Serve with nothing or any desired condiments, I used peanut butter.
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Revisões
Flippin Amazing! Made these tonight and they are so delish!
12 abr 15 por membro: Hurby
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Yummy! Love these muffins!!
12 ago 14 por membro: JudithMU
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Resumo Nutricional:
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Existem 80 calorias em 1 porção de Banana-Chocolate Breakfast Muffins.
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Repartição das Calorias: 23% gord, 69% carbs, 8% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
336 kj
80 kcal
Carboidratos
15,19g
Açúcar
6,3g
Proteínas
1,86g
Gorduras
2,25g
Gordura Saturada
0,902g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
0,664g
Gordura Poliinsaturada
0,51g
Colesterol
0mg
Fibras
2,5g
Sódio
100mg
Potássio
141mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (69%)
Gorduras (23%)
Proteínas (8%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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