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Resultado:
20 porção/porções
Tempo de Preparação:
15 mins
Tempo de Cozimento:
20 mins
Tipo de refeição:
Lanches
Pães e Produtos de Panificação
Avaliação:
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros FatSecret
por membro: JaffeVMDMS

Quinoa Flax Crackers

Gluten free healthy crackers.

Ingredientes

Instruções

  1. Soak flax seeds in water, enough to cover, for 15 minutes.
  2. Grind quinoa to flour and mix with soaked flax seeds.
  3. Add olive oil, salt and baking powder (extra water may be needed to make a spreadable mixture).
  4. Spread onto a greased 9 x 11 cookie sheet filling the whole pan.
  5. Bake at 375 °F (190 °C) until edges brown, about 15 minutes.
  6. Score into 20 pieces (5x4), flip and bake 5 more minutes.
122 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões 
my fav !!
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27 jul 20 por membro: MPaolaPaz
I added two packets of stevia sweetner to this recipe and next time I would add half the salt. I also used himalayan salt instead because I like the fact that it has alkalizing benefits
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12 fev 14 por membro: coventrie
I'm rating this untried ecause it looks good, but I always heard that you have to rince quinoa seeds before you use them. Did you rince them and then let them dry first or make this without rincing. If you didn't rince them first, weren't the crackers bitter?
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06 jul 12 por membro: Fuzzylambsears
Awesome
user vote
08 jun 12 por membro: Bonjour773
I think they taste pretty good for what they are. Even my health food-hating husband said he liked them for what they are and was impressed. I plan to eat them with seasoned tuna.
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29 abr 12 por membro: pinkzx14

     
 

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Resumo Nutricional:

Existem 41 calorias em 1 porção de Quinoa Flax Crackers.
Repartição das Calorias: 51% gord, 37% carbs, 11% prot.

Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
por porção
Energia
173 kj
41 kcal
Carboidratos
4,03g
Açúcar
0,06g
Proteínas
1,22g
Gorduras
2,45g
Gordura Saturada
0,251g
Gordura Monoinsaturada
0,831g
Gordura Poliinsaturada
1,212g
Colesterol
0mg
Fibras
1,2g
Sódio
60mg
Potássio
74mg
2%
da IDR*
(41 cal)
2% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (38%)
 
Gorduras (51%)
 
Proteínas (11%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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