Resultado: 3 porção/porções
Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozimento: 10 mins
Tipo de refeição:
Café da Manhã
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: istva
Whole Wheat Pancakes
High fiber pancakes that are easy on your sugar levels as well as your waist.
Ingredientes
Instruções
- In a large bowl sift together flour, baking powder, salt and sweetener (like Splenda).
- Make a well in the center and pour in the milk, egg and melted butter, mix until smooth with wisk.
- Heat a lightly oiled griddle or frying pan over medium-high heat. Pour or scoop the batter onto the griddle, using approximately 1/4 cup for each pancake.
- Brown on both sides and serve hot.
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Revisões
Loved them. I didn't have Almond milk, so I used light vanilla soy milk. Husband even liked them!! Next time might add crushed almonds for a different variety.
10 mar 13 por membro: Pam Gorman
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quick and easy, I added 2 Tbls whey for extra protein, reduce to one packet splenda and had with honey.....great recipe! Thanks
02 set 12 por membro: nancy9322
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LOVE THESE! I added 3/4 cup of trail mix, and used Mixed Berry Activia Yogurt instead of syrup.! it was delicious! will become a staple in my kitchen, guaranteed!!!
01 abr 12 por membro: amber39452
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Resumo Nutricional:
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Existem 227 calorias em 1 porção de Whole Wheat Pancakes.
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Repartição das Calorias: 35% gord, 55% carbs, 10% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
951 kj
227 kcal
Carboidratos
33,29g
Açúcar
0g
Proteínas
6,34g
Gorduras
9,35g
Gordura Saturada
1,503g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
1,667g
Gordura Poliinsaturada
2,672g
Colesterol
72mg
Fibras
4,4g
Sódio
142mg
Potássio
481mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (55%)
Gorduras (35%)
Proteínas (10%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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