Resultado: 4 porção/porções
Tempo de Preparação: 5 mins
Tempo de Cozimento: 15 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: GloKersh
Grilled Salmon with Rosemary
An easy and delicious salmon dish.
Ingredientes
Instruções
- Cut the fish into 4 equal-size portions.
- Combine the olive oil, lemon juice, salt, pepper, garlic, and rosemary in a bowl. Brush the mixture onto the fish.
- To grill, arrange the fish on a grill rack or use a grill basket sprayed with olive oil cooking spray.
- Grill over medium-hot coals until the fish flakes easily (allow 4-6 minutes per 1/2" of thickness). If the fish is more than 1" thick, gently turn it halfway through grilling.
- To broil, spray the rack of a broiler pan with olive oil cooking spray and arrange the fish on it.
- Broil 4" from the heat for 4-6 minutes per 1/2" of thickness. If the fish is more than 1" thick, gently turn it halfway through broiling.
- To serve, top the fish with capers, if using, and garnish with rosemary sprigs, if desired.
- Note: based on a recipe from the South Beach Diet.
258 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
This was very tasty!
17 set 10 por membro: mdrj
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Easy and quick.
23 ago 10 por membro: iqdotcom
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Resumo Nutricional:
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Existem 186 calorias em 1 porção de Grilled Salmon with Rosemary.
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Repartição das Calorias: 47% gord, 3% carbs, 50% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
777 kj
186 kcal
Carboidratos
1,24g
Açúcar
0,2g
Proteínas
22,64g
Gorduras
9,47g
Gordura Saturada
1,435g
Gordura Monoinsaturada
4,031g
Gordura Poliinsaturada
3,123g
Colesterol
62mg
Fibras
0,1g
Sódio
196mg
Potássio
574mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (3%)
Gorduras (47%)
Proteínas (50%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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