Resultado: 6 porção/porções
Tempo de Preparação: 12 mins
Tempo de Cozimento: 7 mins
Tipo de refeição:
Aperitivos
Lanches
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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Roasted jalapenos marinated in a soy and rice wine vinegar mixture.
Ingredientes
Instruções
- Roast 12 fresh jalapeno peppers under the broiler or on a grill until the skin is blackened, about 5-7 minutes.
- Put roasted peppers in a bowl and cover with plastic wrap and let them sweat for 10 minutes.
- Peel the skin off the peppers. Lightly coat your hands with oil or wear gloves to peel the peppers.
- Put peeled peppers in a jar and add the liquid ingredients.
- Store in the refrigerator.
14 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
We love hot jalapenos. These are my family's pickle of choice.
08 nov 14 por membro: imunderhill
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Resumo Nutricional:
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Existem 27 calorias em 1 porção de Marinated Jalapenos.
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Repartição das Calorias: 6% gord, 71% carbs, 23% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
112 kj
27 kcal
Carboidratos
4,32g
Açúcar
2,64g
Proteínas
1,38g
Gorduras
0,17g
Gordura Saturada
0,017g
Gordura Monoinsaturada
0,009g
Gordura Poliinsaturada
0,089g
Colesterol
0mg
Fibras
0,8g
Sódio
716mg
Potássio
60mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (71%)
Gorduras (6%)
Proteínas (23%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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