Resultado: 4 porção/porções
Tipo de refeição:
Aperitivos
Saladas e Molhos para Saladas
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: Sundae ![](https://m.ftscrt.com/static/member/92fddb23-07e0-44bf-bc0d-48807624889a_tiny.jpg)
Beef Carpaccio
Paper thin raw beef sirloin salad.
Ingredientes
Instruções
- Wrap the tenderloin in plastic wrap and place in the freezer for 2 hours.
- After 2 hours, unwrap the tenderloin and thinly slice the beef into approximately into 1/8" to 1/4" pieces.
- Lay out sheets of plastic wrap and place each slice onto the plastic. Top with another piece of plastic and gently pound the meat with a meat mallet until paper thin.
- Repeat until all of the meat is sliced and pounded.
- Divide the meat evenly among 4 chilled plates.
- Drizzle with lemon juice and olive oil and mustard seeds.
- Serve with greens, salt and pepper (to taste) and parmesan cheese.
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Resumo Nutricional:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Existem 241 calorias em 1 porção de Beef Carpaccio.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Repartição das Calorias: 65% gord, 8% carbs, 27% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1006 kj
240 kcal
Carboidratos
4,66g
Açúcar
1,61g
Proteínas
16,68g
Gorduras
17,54g
Gordura Saturada
7,659g
Gordura Monoinsaturada
7,362g
Gordura Poliinsaturada
0,902g
Colesterol
44mg
Fibras
1g
Sódio
411mg
Potássio
332mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (8%)
Gorduras (65%)
Proteínas (27%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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