Resultado: 4 porção/porções
Tempo de Preparação: 15 mins
Tipo de refeição:
Acompanhamentos
Saladas e Molhos para Saladas
Almoço
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: cbella
Zucchini Carpaccio
A light summer salad with layers of zucchini and avocado topped with lemon juice for a healthy side-dish.
Ingredientes
Instruções
- From 1 lemon, finely grate 1/2 teaspoon peel and squeeze 2 tablespoons juice into a small bowl.
- With wire whisk, stir in extra virgin olive oil, salt and freshly ground black pepper.
- With sharp knife or adjustable blade slicer, cut zucchini into paper-thin slices.
- On a large serving plate, arrange zucchini in overlapping layers with avocado slices.
- Drizzle lemon dressing all over vegetables and top with almonds (or pine nuts).
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Revisões
This is delicious, even as a leftover. A little higher in carbs than I need, but easy to make. I added green olives, garlic salt, and cherry tomatoes.
17 jun 18 por membro: Texasgranny6
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Tastes great and looks amazing
03 dez 10 por membro: Petite-Pixie
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Resumo Nutricional:
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Existem 213 calorias em 1 porção de Zucchini Carpaccio.
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Repartição das Calorias: 68% gord, 24% carbs, 9% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
892 kj
213 kcal
Carboidratos
14,08g
Açúcar
4,81g
Proteínas
5,02g
Gorduras
17,69g
Gordura Saturada
2,376g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
11,806g
Gordura Poliinsaturada
2,788g
Colesterol
0mg
Fibras
6,6g
Sódio
96mg
Potássio
895mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (23%)
Gorduras (68%)
Proteínas (9%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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