Resultado: 4 porção/porções
Tempo de Preparação: 5 mins
Tempo de Cozimento: 30 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Café da Manhã
Almoço
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
|
por membro: cbella
Artichoke-Scrambled Eggs Benedict
Roasted artichoke bottoms stand in for English muffins in this quick yet elegant low carb dish.
Ingredientes
Instruções
- Pre-heat oven to 425° F (210° C).
- Toss artichoke bottoms with 2 teaspoons oil and 2 teaspoons oregano. Place them top-side down on half of a large baking sheet. Spread pancetta in an even layer on the other half. Roast until the artichokes are just beginning to brown and the pancetta is crispy, 12 to 14 minutes.
- Meanwhile, whisk mayonnaise, yogurt, lemon juice and water in a small bowl until smooth. Beat eggs and egg whites in a large bowl.
- Heat the remaining 2 teaspoons oil in a large non-stick skillet over medium-high heat. Add the eggs and cook, folding and stirring frequently with a heatproof rubber spatula until almost set, about 2 minutes. Remove from the heat and fold in cream cheese, the remaining 1 teaspoon oregano and salt.
- To serve, divide the artichoke bottoms among 4 plates. Top each artichoke with equal portions scrambled egg, crispy pancetta and creamy lemon sauce. Garnish with oregano sprigs, if desired.
- Note: a shopping tip, artichoke bottoms can be purchased in 14 oz cans found near other canned vegetables. If unavailable, substitute two 14 oz cans rinsed and halved artichoke hearts.
276 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
|
Revisões
|
Wonderful dish - thanks for submitting. Made it for breakfast on my wife's birthday, and she loved it. It will definitely be a repeat meal for us.
21 set 13 por membro: jwill77nc2
|
|
|
|
|
Revisar esta receita
Você deve iniciar sessão para revisar esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
|
|
|
Procurar Mais Receitas
|
Filtrar por Tipo de Refeição
Pratos Principais
Café da Manhã
Almoço
Receitas Mais Recentes
Saudável, simples e saboroso.
|
Simples, delicioso e fácil de preparar.
|
Receita deliciosa, sem farinha e com poucas calorias.
|
Receita saborosa, saudável e com baixo teor de carboidratos.
|
|
Submeter uma Receita
Resumo Nutricional:
|
|
Existem 308 calorias em 1 porção de Artichoke-Scrambled Eggs Benedict.
|
|
Repartição das Calorias: 57% gord, 17% carbs, 26% prot. |
|
Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1288 kj
308 kcal
Carboidratos
13,04g
Açúcar
3,92g
Proteínas
19,76g
Gorduras
18,98g
Gordura Saturada
5,224g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
6,149g
Gordura Poliinsaturada
2,036g
Colesterol
338mg
Fibras
5,3g
Sódio
1075mg
Potássio
187mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (17%)
Gorduras (57%)
Proteínas (26%)
|
|
*Baseado num IDR de 2000 calorias
|