Resultado: 10 porção/porções
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: Mary2
Mexican Pozole
Hearty Mexican soup.
Ingredientes
Instruções
- In large pot, heat oil, then sauté beef.
- Add onion, garlic, salt, pepper, cilantro, and enough water to cover meat. Cover pot and cook over low heat until meat is tender.
- Add tomatoes and tomato paste. Continue cooking for about 20 minutes.
- Add hominy and continue cooking over low heat for another 15 minutes, stirring occasionally. If too thick, add water for desired consistency.
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Revisões
Not Recipe for Mexican Pozole
13 fev 15 por membro: sandrat19
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You can leave out the hominy and still make the soup. I do that quite frequently as I am not a big fan of the hominy and as my husband can take or leave it...I usually leave it out. I like to squeeze lemon or lime juice into mine at the table...yummy.
06 fev 10 por membro: Quigley
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Isn't Pozole made with a pork shoulder?
24 dez 07 por membro: surrealchereal
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you could also use turkey or cubed chicken.
11 jan 07 por membro: Kathy21
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Resumo Nutricional:
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Existem 227 calorias em 1 porção de Mexican Pozole.
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Repartição das Calorias: 44% gord, 21% carbs, 35% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
948 kj
226 kcal
Carboidratos
11,72g
Açúcar
3,94g
Proteínas
19,6g
Gorduras
10,94g
Gordura Saturada
3,945g
Gordura Trans
0,579g
Gordura Monoinsaturada
5,06g
Gordura Poliinsaturada
0,687g
Colesterol
59mg
Fibras
2g
Sódio
314mg
Potássio
465mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (21%)
Gorduras (44%)
Proteínas (35%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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