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Resultado:
5 porção/porções
Tempo de Preparação:
10 mins
Tempo de Cozimento:
15 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros FatSecret
por membro: 330poundwoman

Shrimp Primavera

Deliciously rich pasta recipe loaded with shrimp, fresh veggies and cheese, no guilt here folks.

Ingredientes

Instruções

  1. Cook whole grain spaghetti as package directs; drain.
  2. Trim and cut Asparagus into 1" pieces, Peel and chop carrots into slices about 1/4 inch thick. Measure 3 cups of precooked Salad Shrimp (frozen) and set to side.
  3. Spray large skillet/wok with non-stick spray, add extra lean olive oil, bring to high heat, add carrots.
  4. Grate garlic cloves into skillet/wok. Add asparagus and cook for 5 minutes.
  5. Add frozen precooked shrimp to skillet/wok until shrimp is heated through.
  6. Add pasta sauce and heat until warm.
  7. Add reduced fat parmesan cheese, salt and pepper to taste.
  8. Place pasta in bowl and top with shrimp mixture.
179 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões 
**1** oz of spaghetti seems a little skimpy, is this a mistake? Other than that, delicious!
user vote
24 abr 12 por membro: 99mangos
This is fabulous. I added snap peas and mushrooms as well. Very easy to make. Will for sure make this again soon. Everybody cleaned their plates!
user vote
22 set 10 por membro: christine1979
I LOVED this. I served it to 2 guests who enjoyed it as well. Delicious
user vote
03 mai 10 por membro: limitlessky

     
 

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Resumo Nutricional:

Existem 327 calorias em 1 porção de Shrimp Primavera.
Repartição das Calorias: 22% gord, 50% carbs, 28% prot.

Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
por porção
Energia
1368 kj
327 kcal
Carboidratos
41,49g
Açúcar
6,19g
Proteínas
23,42g
Gorduras
8,33g
Gordura Saturada
2,465g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
0,015g
Gordura Poliinsaturada
0,159g
Colesterol
149mg
Fibras
7,9g
Sódio
573mg
Potássio
399mg
16%
da IDR*
(327 cal)
16% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (50%)
 
Gorduras (22%)
 
Proteínas (28%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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