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Resultado:
4 porção/porções
Tempo de Preparação:
10 mins
Tempo de Cozimento:
10 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros FatSecret
por membro: Peyoan

Broiled Sweet Chili Sesame Soy Salmon

Delicious Asian-themed, simple and quick salmon recipe. Match with dirty rice or crisy rice noodles.

Ingredientes

Instruções

  1. Combine sweet chili sauce, soy sauce, rice vinegar, finely chopped fresh ginger root and sesame seeds together and marinate thin cuts of salmon in the fridge. (5-15 minutes). Leave some marinade free to top salmon with when completed.
  2. Place salmon (skinned, as this method will readily flake the skin), on foil lined pan (easy cleanup).
  3. Broil on high on lowest rung for approximately 10 minutes.
  4. Remove when no longer pink, fish should flake easily, but will be pleasingly moist.
  5. Top with remaining marinade and serve with sides.
  6. Note: this makes 4 oz salmon per person, but it is well flavored and should be paired with salad or rice side to create a balanced meal.
380 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões 
This was fantastic. Will defintely make again. This is excellent for Weight Watchers because the sauce does not contain additional oil.
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12 fev 12 por membro: Cheryl Aherne
Delicious!
user vote
09 fev 12 por membro: LiaaCwningen
This sounds good. I have some salmon, and I'm going to try it.
user vote
26 mai 10 por membro: sooki
This was so good my wife made me cook two nights in a row.
user vote
12 abr 10 por membro: tw4jsu

     
 

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Resumo Nutricional:

Existem 199 calorias em 1 porção de Broiled Sweet Chili Sesame Soy Salmon.
Repartição das Calorias: 37% gord, 10% carbs, 53% prot.

Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
por porção
Energia
832 kj
199 kcal
Carboidratos
4,76g
Açúcar
3,17g
Proteínas
25,42g
Gorduras
7,94g
Gordura Saturada
1,599g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
2,875g
Gordura Poliinsaturada
2,789g
Colesterol
51mg
Fibras
0,5g
Sódio
512mg
Potássio
508mg
10%
da IDR*
(199 cal)
10% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (10%)
 
Gorduras (37%)
 
Proteínas (53%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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