Resultado: 4 porção/porções
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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Quick and easy vegetarian pasta dish.
Ingredientes
Instruções
- Blanch broccoli, mange tout and courgette for 1-2 minutes; drain.
- Heat the spread in frying pan and sauté garlic and mushrooms for 2-3 minutes. Add cherry tomatoes and parsley.
- Cook over medium heat for a couple of minutes.
- Cook linguini in boiling salted water until just tender (al dente).
- Drain and mix with the vegetables, cheddar and cream.
- Heat gently and serve with salad and garnish with fresh basil.
35 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
works fine for weight watchers has all food groups
27 jan 08 por membro: lynnebell
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This recipe uses 8oz uncooked weight of pasta, so 2oz per person - a standard sized portion. Carbs aren't an issue on my diet, so I've no idea about the carb count for this recipe I'm afraid!
16 jan 08 por membro: Lucybell33
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what is the deal with the pasta? how much do you eat...is that 8oz cooked?and what are the carbs?
15 jan 08 por membro: bellavita24
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Resumo Nutricional:
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Existem 357 calorias em 1 porção de Italian Creamy Pasta.
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Repartição das Calorias: 30% gord, 54% carbs, 16% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1492 kj
356 kcal
Carboidratos
51,02g
Açúcar
3,48g
Proteínas
14,74g
Gorduras
12,8g
Gordura Saturada
6,425g
Gordura Monoinsaturada
3,866g
Gordura Poliinsaturada
1,519g
Colesterol
30mg
Fibras
2,4g
Sódio
137mg
Potássio
565mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (54%)
Gorduras (30%)
Proteínas (16%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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