Resultado: 4 porção/porções
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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Another yummy way to serve salmon
Ingredientes
Instruções
- Place each fish fillet on squares of foil and divide the oil and spring onions between them. Squeeze a little lemon juice over each fillet.
- Fold the foil over the fish securely and bake in a pre-heated oven 375° F (200° C) for 15-20 minutes or until cooked through.
- Gently heat together the crème fraiche, pesto and wine and pour over the fish.
- Serve with the cooked new potatoes and your choice of mixed vegetables.
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Revisões
Absolutely gorgeous - and you don't actually need to add the white wine. I tried it without the last time I cooked this, and thought the sauce held together a bit better.
25 jan 08 por membro: Lucybell33
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Resumo Nutricional:
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Existem 398 calorias em 1 porção de Creamy Pesto Salmon.
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Repartição das Calorias: 47% gord, 21% carbs, 32% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1666 kj
398 kcal
Carboidratos
20,69g
Açúcar
2,8g
Proteínas
31,32g
Gorduras
20,72g
Gordura Saturada
3,865g
Gordura Monoinsaturada
8,463g
Gordura Poliinsaturada
6,774g
Colesterol
85mg
Fibras
1,8g
Sódio
144mg
Potássio
934mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (21%)
Gorduras (47%)
Proteínas (32%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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