Roasted Butternut Squash with Rosemary & Balsamic
Resultado: 6 porção/porções
Tipo de refeição:
Acompanhamentos
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
|
por membro: ImLuuvd ![](https://m.ftscrt.com/static/member/bf40e6e8-f9d4-470b-bf04-bf7181033ff3_tiny.jpg)
Roasted Butternut Squash with Rosemary & Balsamic
A very satisfying recipe that you can serve for Thanksgiving.
Ingredientes
Instruções
- Preheat oven to 400 °F (200 °C).
- Toss squash cubes with olive oil, balsamic vinegar, and rosemary. Put on cookie sheet or dish large enough to hold it in a single layer.
- Roast until squash is very soft and starting to get slightly caramelized.
- Note: No one will know how healthy this recipe is but you!
310 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisões
Very good, wonderful flavor.
08 jan 12 por membro: rochelle1115
|
this was amazing! my husband loved it!
10 ago 11 por membro: cthorson
|
This recipe looks really good but I thought winter squash (including butternut) was not allowed during Phase 1. Is this a new addition to the allowed list in "Supercharged"?
11 fev 09 por membro: ccole4
|
its amazing how butternut squash tastes like it has so much sugar(cuz of the sweetness) but its au naturale flavor! I LOVE IT! so low in sugar but tastes so yummy
07 nov 08 por membro: riverxhawkxlove
|
Made this tonight and the entire family loved it!! They gave it a big thumbs-up and this never happens. Instead of baking we put it on the grill in foil along side a pork tenderloin. Yummy!!
18 ago 08 por membro: Karenfit4life
|
One word. Yummo! I made it tonight. So simple and so delicious. Thanks for sharing!
07 jan 08 por membro: wannabethin
|
Wow it sounds great! I think I'll try it next week.
20 dez 07 por membro: surrealchereal
|
What a wonderful way to work this vegetable into your diet! Great alongside a holiday turkey.
18 dez 07 por membro: HealthyLife
|
this sounds fabulous! can't wait to try it!!!!!!
30 nov 07 por membro: lisaroman
|
I cut the serving size in half for Atkins, but this is a great nutritionally dense food. I also added some melted butter when I served it. It is delicious, the herbs make a big difference.
20 nov 07 por membro: sararay
|
|
|
|
|
Revisar esta receita
Você deve iniciar sessão para revisar esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
|
|
|
Procurar Mais Receitas
|
Filtrar por Tipo de Refeição
Acompanhamentos
Receitas Mais Recentes
Lanche simples, saboroso e low carb.
|
Saudável, simples e saboroso.
|
Lanche leve, delicioso e com baixo teor de carboidratos.
|
Ótima opção para lanche da manhã ou lanche da tarde .
|
|
Submeter uma Receita
Resumo Nutricional:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Existem 84 calorias em 1 porção de Roasted Butternut Squash with Rosemary & Balsamic.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Repartição das Calorias: 23% gord, 71% carbs, 6% prot. |
|
Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
353 kj
84 kcal
Carboidratos
16,62g
Açúcar
3,08g
Proteínas
1,44g
Gorduras
2,41g
Gordura Saturada
0,347g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
1,656g
Gordura Poliinsaturada
0,301g
Colesterol
0mg
Fibras
2,9g
Sódio
32mg
Potássio
498mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (71%)
Gorduras (23%)
Proteínas (6%)
|
|
*Baseado num IDR de 2000 calorias
|