Resultado: 4 porção/porções
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: margie
Chili Chicken
Chicken that packs a punch.
Ingredientes
Instruções
- Cook the red peppers and onion in frying pan until tender and brown.
- Take the chicken fillets, chili powder, flour and water and add to the frying pan. Stir regularly and simmer for 8 minutes.
- Boil the pasta and cook until aldente.
- Pour the chicken and sauce over the pasta.
91 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
no pasta phase 1 either, nor the flour if you want to be picky
02 jan 08 por membro: SUSIE018
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Sounds yummy! Instead of flour use cream of tartar or hummus and instead of pasta use boiled zucchini strips or spaghetti squash. NOW IT's PHASE 1 READY!
02 jun 07 por membro: jeminums
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No flour or pasta during phase 1
27 mai 07 por membro: Embee
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You can eat chicken in phase 1....just stick to the skinless white meat....
07 abr 07 por membro: 280love
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This sounds good but I dont think it's a phase 1 recipe
04 out 06 por membro: BearsGirl
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Resumo Nutricional:
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Existem 343 calorias em 1 porção de Chili Chicken.
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Repartição das Calorias: 26% gord, 37% carbs, 38% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1436 kj
343 kcal
Carboidratos
31,36g
Açúcar
8,18g
Proteínas
32,25g
Gorduras
9,8g
Gordura Saturada
1,678g
Gordura Trans
0,028g
Gordura Monoinsaturada
4,984g
Gordura Poliinsaturada
2,095g
Colesterol
95mg
Fibras
2,2g
Sódio
464mg
Potássio
698mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (36%)
Gorduras (26%)
Proteínas (38%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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