Resultado: 12 porção/porções
Tempo de Preparação: 30 mins
Tempo de Cozimento: 50 mins
Tipo de refeição:
Pães e Produtos de Panificação
Lanches
Café da Manhã
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: Z'sMama
Vegan Lower-Fat Banana Bread
This bread is pure, unadulterated banana goodness.
Ingredientes
Instruções
- Pre-heat the oven to 350 °F (170 °C). Lightly grease a 9" x 5" loaf pan.
- In a large mixing bowl, mash the bananas really well. Add the sugar, applesauce, molasses, and oil. Whisk briskly to incorporate.
- Sift in the flour, baking soda, spices, and salt. Use a wooden spoon to mix until the wet and dry ingredients are just combined.
- Transfer the batter to the prepared pan and bake for 45-50 minutes. The top should be lightly browned and a knife inserted through the centre should come out clean.
- Remove from oven and invert onto a cooling rack; flip the bread right side up and let cool.
- Note: based on a recipe from the excellent Veganomicon.
79 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
Recipe from Veganomicon and photo by Amber Karnes.
05 nov 10 por membro: Z'sMama
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Resumo Nutricional:
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Existem 179 calorias em 1 porção de Vegan Lower-Fat Banana Bread.
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Repartição das Calorias: 24% gord, 70% carbs, 6% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
750 kj
179 kcal
Carboidratos
32,55g
Açúcar
13,86g
Proteínas
2,74g
Gorduras
4,94g
Gordura Saturada
0,413g
Gordura Monoinsaturada
2,719g
Gordura Poliinsaturada
1,487g
Colesterol
0mg
Fibras
2,3g
Sódio
178mg
Potássio
196mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (70%)
Gorduras (24%)
Proteínas (6%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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