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Resultado:
8 porção/porções
Tempo de Preparação:
10 mins
Tempo de Cozimento:
15 mins
Tipo de refeição:
Aperitivos
Acompanhamentos
Molhos e Condimentos
Avaliação:
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros FatSecret
por membro: sophieb46

Beetroot & Carrot Dip

Vibrant and tasty dip.

Ingredientes

Instruções

  1. Chop the carrot and beetroot into small equal size peices and steam for about 15-20 minutes until cooked. Drain and leave to cool.
  2. Once the vegetables are cool add to a food processor with all the other ingredients and blend until smooth.
  3. Adjust salt and pepper seasoning to taste.
  4. Lovely with crudites or flat breads or used as a sauce in sandwiches.
  5. Note: You can use a purple carrot to preserve the bright pink colour.
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Resumo Nutricional:

Existem 36 calorias em 1 porção de Beetroot & Carrot Dip.
Repartição das Calorias: 43% gord, 43% carbs, 14% prot.

Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
por porção
Energia
150 kj
36 kcal
Carboidratos
4,17g
Açúcar
2,13g
Proteínas
1,39g
Gorduras
1,87g
Gordura Saturada
0,482g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
1,039g
Gordura Poliinsaturada
0,268g
Colesterol
2mg
Fibras
0,9g
Sódio
328mg
Potássio
84mg
2%
da IDR*
(36 cal)
2% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (43%)
 
Gorduras (43%)
 
Proteínas (14%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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