Resultado: 6 porção/porções
Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozimento: 25 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Almoço
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: sophieb46 ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_chilli_red_shared_tiny.jpg)
Turkey & Vegetable Chilli
A healthy and lower fat versatile chilli.
Ingredientes
Instruções
- Heat the oil in a deep skillet or large pot. Chop the onion and leeks and soften in the oil along with the minced garlic.
- Once softened, turn up the heat and brown the turkey mince in the pan, adding the chilli powder, cumin and pepper.
- Add the tomatoes and beans once the turkey is browned, then add and mix in the gravy powder, worcestershire sauce, tomato paste, lemon juice and honey.
- Grate the carrot into the pan and stir in. You can also add other veggies in the same way like zucchini or kumara if desired.
- Cook on a low-medium heat for 20 minutes, stirring occasionally.
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Resumo Nutricional:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Existem 190 calorias em 1 porção de Turkey & Vegetable Chilli.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Repartição das Calorias: 25% gord, 50% carbs, 25% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
793 kj
190 kcal
Carboidratos
24,94g
Açúcar
7,7g
Proteínas
12,32g
Gorduras
5,43g
Gordura Saturada
1,307g
Gordura Trans
0,113g
Gordura Monoinsaturada
2,15g
Gordura Poliinsaturada
1,398g
Colesterol
33mg
Fibras
6,2g
Sódio
965mg
Potássio
614mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (50%)
Gorduras (25%)
Proteínas (25%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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