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Resultado:
8 porção/porções
Tempo de Preparação:
15 mins
Tempo de Cozimento:
1 h 30 mins
Tipo de refeição:
Pães e Produtos de Panificação
Avaliação:
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros FatSecret
por membro: amydee814

Banana Bread

A low carb and low fat banana bread recipe that's perfect for ripe bananas.

Ingredientes

Instruções

  1. Mix together the oat flour, sweetener and cinnamon.
  2. Separately mix the vanilla and mashed bananas. Blend the oat mixture and the banana mixture together with a mixer.
  3. Beat the egg whites with a mixer until fluffy - be careful not to over beat as they will "deflate".
  4. Gently fold the egg whites into the oat flour mixture until the oat mixture is incorporated well with the eggs. If you beat the mixture or stir vigorously it will "deflate" the eggs so be careful.
  5. Pour into a non-stick loaf pan and bake at 325 °F (160 °C) for 1 hour and 30 minutes. Baking times may vary with different ovens.
  6. Test to see when done - I use the knife method; when it comes out clean it is ready.
  7. Remove from the oven and let cool about ten minutes. Then loosen the sides and turn the pan over.
296 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões 
How can this be called low carb? one serving is ~30nc! Not low carb for me.
user vote
21 abr 13 por membro: yankgal46
Disgusting. I could only manage one bite, threw the rest out. Not a repeat.
user vote
30 abr 12 por membro: Skinny_soon
sound so good
user vote
03 nov 11 por membro: west1

     
 

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Resumo Nutricional:

Existem 188 calorias em 1 porção de Banana Bread.
Repartição das Calorias: 13% gord, 69% carbs, 18% prot.

Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
por porção
Energia
787 kj
188 kcal
Carboidratos
32,75g
Açúcar
8,08g
Proteínas
8,38g
Gorduras
2,84g
Gordura Saturada
0,521g
Gordura Monoinsaturada
0,832g
Gordura Poliinsaturada
0,986g
Colesterol
0mg
Fibras
3,4g
Sódio
61mg
Potássio
363mg
9%
da IDR*
(188 cal)
9% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (69%)
 
Gorduras (13%)
 
Proteínas (18%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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