Resultado: 10 porção/porções
Tempo de Preparação: 5 mins
Tempo de Cozimento: 45 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Acompanhamentos
Almoço
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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A low fat and low sodium version of pasta primavera.
Ingredientes
Instruções
- Set 6-8 cups of water on to boil. No salt.
- Saute chopped onion and minced garlic in olive oil until golden brown. It's fine to caramelize them as well (about 20-30 minutes, stir frequently).
- While onion is caramelizing, add vegetable stock and milk into a small saucepan over low heat. Add pepper and/or chicken seasoning to taste.
- Once water is boiling, add pasta. Then add flour to caramelized onions and cook about a minute, stirring constantly. Add milk/stock mixture to onions, deglazing the pan and stirring until mixture smooths out.
- Halfway through pasta cook time add Normandy vegetable blend to hot water. Continue to cook until pasta is al dente and drain in a colander.
- Once sauce has thickened up, add Parmesan cheese and blend in. Check for seasoning.
- Add vegetables/pasta to a bowl and toss in sauce. Serve.
18 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
It is carb-heavy, but the instructions make for a satisfying low-sodium meal for several people.
06 jan 14 por membro: JosephNobles
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Resumo Nutricional:
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Existem 224 calorias em 1 porção de Normandy Primavera.
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Repartição das Calorias: 11% gord, 72% carbs, 17% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
937 kj
224 kcal
Carboidratos
41,04g
Açúcar
5,4g
Proteínas
9,52g
Gorduras
2,77g
Gordura Saturada
0,761g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
0,963g
Gordura Poliinsaturada
0,156g
Colesterol
4mg
Fibras
2,7g
Sódio
106mg
Potássio
116mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (72%)
Gorduras (11%)
Proteínas (17%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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