Resultado: 4 porção/porções
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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Very easy quick recipe for this low-fat version of a family favorite.
Ingredientes
Instruções
- Put the spread, flour and milk into a saucepan and bring to the boil, stirring continuously, until thickened and smooth.
- Mix in the mayo, half the cheese and seasoning to taste.
- Put the broccoli into a pan with about 4 tablespoons water, bring to the boil, cover and cook for about 5 minutes, shaking occasionally.
- Drain and stir the broccoli into the ratatouille.
- Spoon half the ratatouille mixture into a shallow ovenproof dish and top with lasagne sheets and half the sauce.
- Repeat the layers, finishing with a layer of sauce. Sprinkle the remaining cheese over the top.
- Cook in a pre-heated oven at 375 °F (190 °C) for 30-40 minutes until cooked and golden brown.
- Serve with a mixed salad.
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Resumo Nutricional:
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Existem 372 calorias em 1 porção de Vegetarian Lasagne.
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Repartição das Calorias: 26% gord, 57% carbs, 17% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1555 kj
372 kcal
Carboidratos
54,36g
Açúcar
7,56g
Proteínas
16,11g
Gorduras
11,02g
Gordura Saturada
4,775g
Gordura Monoinsaturada
3,277g
Gordura Poliinsaturada
2,011g
Colesterol
23mg
Fibras
2,7g
Sódio
1008mg
Potássio
996mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (57%)
Gorduras (26%)
Proteínas (17%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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