Resultado: 30 porção/porções
Tempo de Preparação: 1 h 15 mins
Tempo de Cozimento: 35 mins
Tipo de refeição:
Pães e Produtos de Panificação
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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Quick and easy homemade bread that makes 2 loaves.
Ingredientes
Instruções
- Mix luke-warm water, yeast, and sugar in a bowl. Let sit for 10 minutes.
- Add oil, then all dry ingredients. Mix until very slightly sticky and it pulls away from the bowl.
- Let rise until double in size, about an hour.
- Punch down dough and put into 2 greased 9" bread pans. Let rise again until 1-2" above pan.
- Bake at 375 °F (190 °C) for 20 to 35 minutes (35 for glass pans). Bread is done when golden brown and sounds hollow when knocked on.
- Pull from pans and let cool on cooling rack.
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Resumo Nutricional:
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Existem 152 calorias em 1 porção de Homemade Bread.
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Repartição das Calorias: 17% gord, 73% carbs, 10% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
636 kj
152 kcal
Carboidratos
27,48g
Açúcar
1,76g
Proteínas
3,83g
Gorduras
2,77g
Gordura Saturada
0,36g
Gordura Monoinsaturada
0,864g
Gordura Poliinsaturada
1,318g
Colesterol
0mg
Fibras
1,1g
Sódio
79mg
Potássio
56mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (73%)
Gorduras (17%)
Proteínas (10%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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