Resultado: 4 porção/porções
Tempo de Preparação: 15 mins
Tempo de Cozimento: 45 mins
Tipo de refeição:
Acompanhamentos
Lanches
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: Tlkohl
Roasted Root Vegetables
This is a simple way to enjoy an assortment of root veggies in tiny bites and can be eaten as a snack or as a pretty side dish.
Ingredientes
Instruções
- Preheat oven to 400 °F (205 °C).
- Cut vegetables into 1" cubes.
- Spread vegetables out evenly on a cookie sheet in a single layer. Drizzle with olive oil and toss to make sure all veggies are covered. Sprinkle with sea salt and black pepper.
- Roast the vegetables in the hot oven for about 45 minutes, stirring once halfway through cooking, until vegetables are tender and starting to turn golden. Serve hot.
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Resumo Nutricional:
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Existem 140 calorias em 1 porção de Roasted Root Vegetables.
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Repartição das Calorias: 43% gord, 50% carbs, 6% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
586 kj
140 kcal
Carboidratos
18,73g
Açúcar
9,03g
Proteínas
2,35g
Gorduras
7,14g
Gordura Saturada
1,009g
Gordura Monoinsaturada
4,994g
Gordura Poliinsaturada
0,875g
Colesterol
0mg
Fibras
4,8g
Sódio
200mg
Potássio
510mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (51%)
Gorduras (43%)
Proteínas (6%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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