Resultado: 8 porção/porções
Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozimento: 40 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Acompanhamentos
Almoço
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: klgree ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_champaign_shared_tiny.jpg)
Cauliflower Bake
A warming cauliflower, potato and leek casserole.
Ingredientes
Instruções
- Preheat oven to 350 °F (175 °C).
- Cook cauliflower in boiling water for 10 minutes. Cook potatoes in a separate pan of boiling water for 10 minutes.
- To make sauce melt butter in a pan, add leek and garlic and saute for 1 minute. Add flour and cook for another minute. Remove the pan from heat and gradually add the almond milk and 1/2 cup of the cheese. Add paprika.
- Put the cauliflower in a casserole dish, followed by the grape tomatoes and potatoes. Pour the sauce over the potatoes. Sprinkle the rest of the cheese on top of the casserole.
- Bake for 40 minutes until the vegetables are cooked through and the cheese is brown and bubbling.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisões
The recipe is great. I had never had cauliflower before.
22 mar 23 por membro: BobBlack
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Resumo Nutricional:
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Existem 157 calorias em 1 porção de Cauliflower Bake.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Repartição das Calorias: 42% gord, 38% carbs, 20% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
656 kj
157 kcal
Carboidratos
15,41g
Açúcar
2,43g
Proteínas
8,05g
Gorduras
7,51g
Gordura Saturada
4,374g
Gordura Monoinsaturada
2,359g
Gordura Poliinsaturada
0,466g
Colesterol
18mg
Fibras
2,7g
Sódio
363mg
Potássio
344mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (38%)
Gorduras (42%)
Proteínas (20%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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