Resultado: 6 porção/porções
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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A warming autumn/winter soup.
Ingredientes
Instruções
- Melt butter in a large sauce pan. Add squash, onions and carrots and sauté for 5 minutes over medium heat.
- Add chicken broth, cover and simmer until vegetables are tender.
- Remove from heat. Add yogurt, evaporated milk and maple syrup.
- Transfer in small batches to a blender or food processor and puree. Note: I have a stick blender and just use it while the soup is still in the pot. I find it to be less messy.
- Return to sauce pan and heat over medium heat until hot.
- Salt and pepper to taste.
- Note: optional garnish with 1 tablespoon of plain non-fat yogurt or sour cream.
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Revisões
This a great way to incorporate veggies.
14 out 08 por membro: NancyJohnson
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2 pts per serving without the butter, using spray oil. Excellent milk and veggie source for the kids.
29 jan 08 por membro: Bible Bliss
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Resumo Nutricional:
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Existem 153 calorias em 1 porção de Butternut Bisque.
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Repartição das Calorias: 27% gord, 54% carbs, 19% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
639 kj
153 kcal
Carboidratos
21,68g
Açúcar
13,32g
Proteínas
7,66g
Gorduras
4,81g
Gordura Saturada
2,746g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
1,375g
Gordura Poliinsaturada
0,361g
Colesterol
12mg
Fibras
1,8g
Sódio
146mg
Potássio
571mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (54%)
Gorduras (27%)
Proteínas (19%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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