Resultado: 4 porção/porções
Tipo de refeição:
Aperitivos
Acompanhamentos
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: EmilyJones
Cheese and Vegetable Stuffed Peppers
A great side dish or starter to brighten up your plate.
Ingredientes
Instruções
- Preheat the oven to a medium-high heat.
- Cut the yellow pepper in half, and scoop out the seeds.
- Lay the pepper halfs on their sides, to make two 'dishes'.
- Chop the remaining ingredients and put them into the yellow pepper 'dishes'.
- Place the peppers in a baking tray, with a tiny amount of water (to prevent sticking to the pan and drying out).
- Put the peppers in the oven and bake for about 15-20 minutes or until the peppers are soft and the cheese has melted and gone crispy on top.
125 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
sounds yum, gona make it!
19 jan 12 por membro: Maameeo
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Very good, should use reduced fat mozzarella.
04 mai 07 por membro: kwille
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Resumo Nutricional:
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Existem 143 calorias em 1 porção de Cheese and Vegetable Stuffed Peppers.
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Repartição das Calorias: 40% gord, 36% carbs, 24% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
599 kj
143 kcal
Carboidratos
13,87g
Açúcar
4,76g
Proteínas
9,16g
Gorduras
6,84g
Gordura Saturada
3,796g
Gordura Monoinsaturada
1,874g
Gordura Poliinsaturada
0,41g
Colesterol
22mg
Fibras
3,3g
Sódio
185mg
Potássio
609mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (36%)
Gorduras (40%)
Proteínas (24%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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