Resultado: 2 porção/porções
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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Substantial and quick vegetarian chili that's great for those cold winter evenings.
Ingredientes
Instruções
- Spray a non-stick saucepan lightly with oil and when hot, tip in the onion, garlic and pepper.
- Cover and cook over medium heat for about 5 minutes, stirring occasionally, until softened and just beginning to turn golden brown.
- Stir in the beans, sweet corn (no need to drain), tomatoes, stock, chili sauce, tomato puree and sugar.
- Bring just to the boil, cover and simmer gently for about 5 minutes, stirring occasionally.
- Top with a spoonful of yogurt and red chili (optional).
- Serve with the boiled rice.
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Revisões
This is really filling, so great for those extra hungry days!
09 dez 07 por membro: Lucybell33
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Resumo Nutricional:
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Existem 569 calorias em 1 porção de Red Bean and Pepper Chili.
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Repartição das Calorias: 9% gord, 73% carbs, 18% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
2381 kj
569 kcal
Carboidratos
108,38g
Açúcar
17,69g
Proteínas
26,88g
Gorduras
5,94g
Gordura Saturada
1,372g
Gordura Monoinsaturada
1,952g
Gordura Poliinsaturada
2,244g
Colesterol
8mg
Fibras
20,1g
Sódio
13162mg
Potássio
1586mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (73%)
Gorduras (9%)
Proteínas (18%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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