Adicionar ao meu Livro de Receitas
Adicionar ao Diário Alimentar
Resultado:
4 porção/porções
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros FatSecret
por membro: Lucybell33

Roasted Vegetable Pasta

Quick and easy vegetarian pasta option.

Ingredientes

Instruções

  1. In a small bowl, mix half the melted spread with the parsley and the lemon rind. Set aside.
  2. Brush most of the remaining melted spread over the pepper pieces and arrange, in a single layer, on a baking tray.
  3. Cook in a preheated oven at 400 °F (200 °C) for 10 minutes.
  4. Add the mushrooms and tomatoes to the peppers, brush with remaining spread and cook for a further 5 minutes.
  5. Meanwhile cook the pasta following packet instructions, adding the chickpeas for the last minute of cooking and drain.
  6. Toss the hot pasta with the roasted vegetables and the herb and lemon mixture. Season to taste and serve immediately.
32 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões 
Thanks for your comments, drmcdougaller. I agree that you don't have to use the fat, although many people do consider that some fat is needed as part of a balanced diet. On the Slim Fast plan, this is the only "normal" meal of the day, and needs to be up to 600 cals in total, so adding some fat is fine. Another alternative if you do need to cut the cals/fat is to use spray oil instead of the reduced fat spread.
user vote
16 jan 08 por membro: Lucybell33
I would make it with vegetable broth instead of vegetable fat spread. Why add the fat if it tastes just as good without it? And all the fat you eat is the fat you wear. Fat is not necessary in a recipe. We get enough fat just in our vegetables...
user vote
15 jan 08 por membro: drmcdougaller
sounds pretty good, just be sure to use whole wheat pasta if you are on the Abs Diet...
user vote
22 dez 07 por membro: artistgrl

     
 

Revisar esta receita



Você deve iniciar sessão para revisar esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
 

Procurar Mais Receitas

Filtrar por Tipo de Refeição

Pratos Principais

Receitas Mais Recentes

por membro: stefanygdutraa
Perfumado, úmido e delicioso.
por membro: isabela ribas 23
Simples, fácil e saboroso.
por membro: thaianabrahao
Saudável, saboroso e fácil de preparar
por membro: paulapenteado
Simples, delicioso e fácil de preparar.

Submeter uma Receita

Resumo Nutricional:

Existem 520 calorias em 1 porção de Roasted Vegetable Pasta.
Repartição das Calorias: 17% gord, 69% carbs, 14% prot.

Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
por porção
Energia
2177 kj
520 kcal
Carboidratos
94,34g
Açúcar
2,66g
Proteínas
19,69g
Gorduras
10,27g
Gordura Saturada
2,942g
Gordura Monoinsaturada
3,426g
Gordura Poliinsaturada
2,768g
Colesterol
8mg
Fibras
6,6g
Sódio
432mg
Potássio
630mg
26%
da IDR*
(520 cal)
26% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (69%)
 
Gorduras (17%)
 
Proteínas (14%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

Obtenha o aplicativo
    
© FatSecret 2024. Todos os direitos reservados.