Resultado: 2 porção/porções
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
|
por membro: skitz600
Braciole (Stuffed Meat Rolls)
Broccoli rolled up in thinly sliced beef and simmered in tomato sauce.
Ingredientes
Instruções
- Lay steak flat and place broccoli across center in a row on top of steak.
- Roll broccoli in the steak and secure with 2 pieces of string.
- Sear roll in frying pan until cooked.
- Place sauce in a sauce pan or crock pot (preferred) and simmer.
- Place cooked rolls in sauce and let simmer for a few hours, the longer the better.
- Enjoy, and make sure you watch out for the strings!
32 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
|
Revisões
I believe this recipe is listed for using 2 entire heads of broccoli, based on the calorie content.
This recipe sounds yummy though, but I'll need to adjust the recipe to find out the actual calories.
21 mai 12 por membro: Olei
|
This looks tasty, however... I can not believe that i ounce of meat, no matter how fattening + a half cup of spaghetti sauce could equal 357 calories. Using an average sauce would give between 50-100 calories, so that means that an average portion of the meat (4ounces) would yield between 1000-1200 calories
14 mar 10 por membro: mrsriddell
|
|
|
|
|
Revisar esta receita
Você deve iniciar sessão para revisar esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
|
|
|
Procurar Mais Receitas
|
Filtrar por Tipo de Refeição
Pratos Principais
Receitas Mais Recentes
Receita saborosa, deliciosa e leve.
|
Um úmido, delicioso, sutilmente doce com os sabores naturais de bananas maduras. Perfeitamente equilibrado ...
|
Simples, fácil e saboroso.
|
Rico, úmido e macio.
|
|
Submeter uma Receita
Resumo Nutricional:
|
|
Existem 357 calorias em 1 porção de Braciole (Stuffed Meat Rolls).
|
|
Repartição das Calorias: 20% gord, 55% carbs, 25% prot. |
|
Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1494 kj
357 kcal
Carboidratos
54,46g
Açúcar
21,44g
Proteínas
25,28g
Gorduras
8,95g
Gordura Saturada
2,117g
Gordura Monoinsaturada
2,81g
Gordura Poliinsaturada
1,567g
Colesterol
17mg
Fibras
16,3g
Sódio
820mg
Potássio
2490mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (55%)
Gorduras (20%)
Proteínas (25%)
|
|
*Baseado num IDR de 2000 calorias
|