Resultado: 4 porção/porções
Tempo de Preparação: 5 mins
Tempo de Cozimento: 20 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: Mandy27Sue ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_cheese_shared_tiny.jpg)
Seared Rosemary Beef Tenderloin
Serve these tasty beef medallions with crusty French bread to sop up every drop of the rosemary sauce.
Ingredientes
Instruções
- Sprinkle steaks with salt and pepper.
- Heat oil in a large non-stick skillet over medium-high heat.
- Add steaks; cook 8 minutes, turning every 2 minutes. Transfer beef to a serving platter; cover and keep warm.
- Reduce heat to medium-low; add rosemary, shallot and garlic to pan. Cook, stirring constantly, 30 seconds.
- Add wine and broth; bring to a boil over high heat. Cook, stirring often, 10 minutes or until reduced to 1⁄3 cup.
- Remove from heat; stir in butter.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisões
I like the strong flavor of rosemary, and also a fan of tenderloin when it is NOT wrapped in bacon. This is a great combo of flavors and I look forward to preparing this dish.
27 jul 13 por membro: utsnoshark
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Sobremesa deliciosa, moderadamente doce e com poucas calorias.
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Resumo Nutricional:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Existem 273 calorias em 1 porção de Seared Rosemary Beef Tenderloin.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Repartição das Calorias: 63% gord, 4% carbs, 33% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1140 kj
272 kcal
Carboidratos
2,87g
Açúcar
0,12g
Proteínas
21,21g
Gorduras
18,11g
Gordura Saturada
7,277g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
7,814g
Gordura Poliinsaturada
0,716g
Colesterol
60mg
Fibras
0,1g
Sódio
729mg
Potássio
400mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (4%)
Gorduras (63%)
Proteínas (33%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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