Resultado: 6 porção/porções
Tempo de Preparação: 5 mins
Tempo de Cozimento: 15 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: Kevy
Steak Dianne
Great steak that's easy to prepare.
Ingredientes
Instruções
- Take the steaks and coat them with with salt and black pepper.
- In a skillet take the steaks and add 2 tbsp of the light butter and mix in the mustard and onions.
- Cook for ~4 minutes on each side and then remove and put aside, keeping warm.
- Add the lemon juice, worcestershire sauce, and remaining butter to the skillet and cook for 3 minutes.
- Chop the parsley and chives and pour over the steaks.
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Revisões
Awesome! I like to eat low fat BUT i'm not Obsessive Compulsive about it. We all need fat to lose fat! Sugars are the real enemy! IMHO, anyhow mad props to you , very nice recipe!
14 fev 12 por membro: xLyssx
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As is, this is probably great for Atkins, but not the other diets that focus on leaner healthier cuts of meat. Light butter not really an option on Sonoma, and the rib eye cut is too fatty. I would try a leaner meat like a top sirloin steak.
20 set 07 por membro: divvy23
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perfect for induction on atkins
12 ago 07 por membro: Ikon
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Meat not allowed in phase 1 of Fat Smash.
04 mai 07 por membro: Scdaisy2000
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try for a leaner piece of beef
03 jan 07 por membro: lenny
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cut of steak has too much fat
12 nov 06 por membro: lcnrainbow
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i'm biased!
23 set 06 por membro: Kevy
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nice mix of herbs and spices
23 set 06 por membro: khutch
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my first recipe and my first rating!
22 set 06 por membro: Kevy
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Receita saborosa, saudável e com baixo teor de carboidratos.
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Simples, fácil e saboroso.
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Nutritivo, denso e saboroso.
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Resumo Nutricional:
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Existem 480 calorias em 1 porção de Steak Dianne.
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Repartição das Calorias: 42% gord, 1% carbs, 57% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
2008 kj
480 kcal
Carboidratos
1,19g
Açúcar
0,44g
Proteínas
65,94g
Gorduras
21,77g
Gordura Saturada
7,404g
Gordura Monoinsaturada
9,506g
Gordura Poliinsaturada
1,734g
Colesterol
163mg
Fibras
0,1g
Sódio
446mg
Potássio
1197mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (1%)
Gorduras (42%)
Proteínas (57%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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