Resultado: 8 porção/porções
Tempo de Preparação: 45 mins
Tempo de Cozimento: 1 h
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: clarkba
Burgundy Beef Tips
A gourmet meal, just right for a cold Winter's day.
Ingredientes
Instruções
- Heat butter in a large skillet and brown meat.
- Remove meat and place in a deep casserole dish.
- Mix half the bouillon, soy sauce, garlic, onion and wine in the skillet, heat thoroughly.
- Mix remaining bouillon and cornstarch and add to sauce. Stirring constantly. Cook until sauce thickens.
- Pour into casserole, cover and bake in oven at 275° F (135° C) for 1 hour.
- Stir in mushroom soup until smooth. Serve over noodles or rice.
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Revisões
there are 417 calories in one serving so this is out for me since i am trying tyo maintain 800 calories a day
07 jan 18 por membro: jtmoran1
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This is a high carb recipe. Corn starch, cream of mushroom soup and noodles will kill off any weight reduction diet. Use low-sodium broth, fresh mushrooms, fresh cream (low in carbs!), and substitute wide shirataki noodles - or no noodles at all. No more than 5 oz. of beef should be eaten at one meal.
27 fev 13 por membro: AshAnMom
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This would work for the B4B program
12 jan 13 por membro: Mrs Solberg
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This is simply delicious!
19 jan 11 por membro: recordman
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This can easily be low carb in addition to high protein by substituting the noodles/rice for a whole grain pasta!
14 dez 10 por membro: Nico2
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Resumo Nutricional:
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Existem 417 calorias em 1 porção de Burgundy Beef Tips.
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Repartição das Calorias: 51% gord, 11% carbs, 38% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1744 kj
417 kcal
Carboidratos
10,51g
Açúcar
0,9g
Proteínas
36,96g
Gorduras
22,39g
Gordura Saturada
8,738g
Gordura Trans
0,004g
Gordura Monoinsaturada
9,373g
Gordura Poliinsaturada
1,551g
Colesterol
80mg
Fibras
0,5g
Sódio
444mg
Potássio
666mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (11%)
Gorduras (51%)
Proteínas (38%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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