Resultado: 1 porção/porções
Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozimento: 40 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: jakx
Stuffed Aubergine
Aubergine and goats cheese bake.
Ingredientes
Instruções
- Half the aubergine, cut round the flesh with a knife and scrape out flesh with spoon, place aubergine shell in pre-heated oven and cook until tender.
- While the shell cooks, Dice the onion and the aubergine flesh. Heat the olive oil in a large frying pan and add the onion and chorizo, cook on a medium heat until the onion is soft and the chorizo has released its juices.
- Add the kale and cook until wilting then add the aubergine flesh and smoked paprika and cook through.
- Remove the shells from the oven and stuff with the filling from the pan, top with one or two slices of goats cheese and breadcrumbs, return to the oven and cook until the breadcrumbs are golden and the cheese has melted.
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Resumo Nutricional:
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Existem 521 calorias em 1 porção de Stuffed Aubergine.
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Repartição das Calorias: 63% gord, 20% carbs, 17% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
2180 kj
521 kcal
Carboidratos
26,65g
Açúcar
10,47g
Proteínas
23,3g
Gorduras
37,7g
Gordura Saturada
11,213g
Gordura Monoinsaturada
10,438g
Gordura Poliinsaturada
1,941g
Colesterol
5mg
Fibras
11,2g
Sódio
66mg
Potássio
794mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (20%)
Gorduras (63%)
Proteínas (17%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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